A legjobb választás

A HERMINA TELEKOM évek óta szolgáltat ügyfeleinek szuper gyors internetet,és telefon beszélgetés lehetőségét.
Szakembereinket, munkatársainkat a szakma legjobbjai közül válogattuk ki, eszközeink 21. századi csúcsminőséget képviselnek, hogy ügyfeleink elégedettsége maximális legyen.

Rendeld meg most!

Jövőképünk

Folyamatos fejlesztésre törekszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk minden pillanatban a lehető legolcsóbban ügyfeleinknek.
Kiváló minőség, elérhető áron - ez az, amit szem előtt tartunk!

Rendeld meg most!

Páratlan ajánlatok

Mind internet, mind telefon szolgáltatás tekintetében páratlan ajánlatokkal
állunk ügyfeleink és leendő ügyfeleleink szolgálatában. Kifejezetten kedvező árú csomagjaink
minden igényt kielégítenek! Nem kötünk kompromisszumot, nálunk az ügyfél az első!

Rendeld meg most!

Üdvözöljük oldalunkon!

A HERMINA TELEKOM hosszú évek óta jelen van Zuglóban. Cégünk a legújabb technológiákat alkalmazva biztosít komplex telekommunikációs szolgáltatás kiépítését és üzemletetését. 

Professzionális szolgáltatóként, versenyképes, a piaci átlaghoz képest alacsony árakkal, ugyanakkor minőségi, első osztályú szolgáltatásokkal, egyedülállóan kedvező ár/érték/sávszélesség aránnyal tesszük kényelmesebbé Ügyfeleink életét. 

A magas műszaki feltételeknek köszönhetően az internet sávszélessége a lakásokban minden évben dinamikusan fejlődik. Az optikai illetve utp hálózatnak köszönhetően minden lakásban a maximális fel, illetve letöltési sebesség több 100 mbit/s -ig szabadon bővíthető, épp ezért cégünk azért dolgozik, hogy ezt a későbbiekben Önök ki is tudják használni!

Várjuk 50 lakás feletti Társasházak, közösségek jelentkezését akik szeretnék igénybevenni a HERMINA TELEKOM egyedülállóan kedvező feltételrendszerét!
A teljes kiépítést díjmentesen végezzük, az első évben a díjak 50%-át elengedjük.

 

Akciós Csomagjaink

Kiemelt Hírünk

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Hermina Happy Land-ben, minden Ügyfelünk részére jelentősen megemeltük a sávszélességet.
Az emelés díjmentes.

>>

összes hír >>

Internet

Stabil, kedvező árú internetet adunk, melynek különlegessége, hogy a fel és letöltési sebesség ugyan akkora. Ezzel a piacon egyedülállóan szolgáljuk ki kedves ügyfeleink igényeit!

>>

Telefon

Akciós, kivételesen kedvező árú percdíjainknak hála, ügyfeleink szinte ingyen tarthatják a kapcsolatot családtagjaikkal, barátaikkal. Nálunk egy hosszú beszélgetés sem kerül többe egy csomag gyufánál!

>>